Made top 100 live: Geef je op!

Beste leden van MC Rijsbikers en aanhang!

Op Pinksterzaterdag 14 mei 2016 zijn we er weer en wordt dit de 14e  editie van de Top 100 Made Live. De Top 100 Made Live is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste evenementen in de regio.  Zeven  top coverbands uit de regio zorgen samen voor 10,5 uur Top 100 rockmuziek in een megagrote tent en met lekker eten en koele pinten binnen handbereik kan een dag als deze niet meer stuk! Vorig jaar waren er maar liefst 20 Rijsbikers bij dit spektakel aanwezig!!

De bands RammBamm, Ziggy Smack, Poison Ivy, Van Brenghe, , Encore, Radiovox, Made4Made zullen 100 nummers uit de Top 100 Aller Tijden door de jaren heen live ten gehore brengen. Ze worden ondersteund door backing vocals groep Encore. Klassiekers als ‘Child in Time’, ‘November Rain’, ‘Stairway to Heaven’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Hotel California’ en ‘one’ zullen allemaal de revue passeren.

Opgeven voor deze middag kan door 30 euro over te maken op het volgende Rekening nummer:   
IBAN: NL60RABO 0142510890 o.v.v. ‘je naam of namen’ + mobiel nummer , dit dient voor 11 april voldaan te zijn.  Ook is het mogelijk dit bedrag contant te betalen aan Jeroen Mathijssen. Betaald is opgegeven.  Een voordeel is dat je gegarandeerd kaarten hebt en je hoeft niet in de rij te gaan staan. 

Natuurlijk kan je ook zelf kaarten regelen. Kaarten aan de tent kosten 35 euro, mits voorradig….

Indien je whatsApp gebruikt zal je dmv een groeps-whatsApp op de hoogte gehouden worden voor bijv. vervoer ed. 

Locatie is het terrein aan de Voorstraat in Made, gelegen tussen de beide rotondes van de Tuinbouwweg aan weerszijden van het kassengebied. De tent gaat open om 14:00 uur en de bands spelen van 14:30 tot 01:00 uur.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Jeroen Mathijssen 06-13368127 of kijk op www.top100made.nl 

(Prijswijzigingen voorbehouden)

Word lid van MC Rijsbikers

Enkele voordelen voor leden op een rijtje:

  • Deelname aan alle clubactiviteiten
  • Uitstappen naar het buitenland
  • Alle motoren welkom
  • Download GPS-routes van de website
  • Slechts 25 euro/jaar

Ja, ik wil er graag bij!